Kdo smo Zale & Pepe?

 
 
 

naše izročilo

Zale in Pepe sta bila Rozalija in Jožef Peršolja, Zahišarjeva iz Šmartnega v Brdih. Naša starša in stara starša, ki sta potomcem še vedno zgled poštene podjetnosti, delavnosti in srčnosti. Ime trgovine, ki zgolj spominja na sol in poper, je poklon družinskemu izročilu. Tudi onadva sta namreč imela trgovino in gostilno v Šmartnem, obdelovala napredno kmetijo in vodila predelavo sliv v prunele, ki je kot velika gurmanska posebnost romala daleč v svet - Nemčijo, Skandinavijo, Rusijo in celo v Ameriko.

 

naše vrednote

Integriteta - verjamemo v redno in pošteno plačilo našim dobaviteljem. Lahko jih vprašate!

Dobre cene - veliko ljudi je presenečenih, ko pri nas najde cene, ki so nižje od večjih trgovin. Zakaj? Ker raje lupimo slive, kot pa svoje kupce!

Podpiranje slovenskega gospodarstva - najlepše je doma in za svoj dom je treba tudi poskrbeti. 

Enakopravnost - pri nas so dobrodošli vsi - ne glede na spol, starost, vero, raso, spolno usmerjenost ter narodnost. Svet smo ljudje. 

Prijaznost - prva razlika med dobro in slabo storitvijo je v odnosu. Prepričani smo, da lahko že z nasmehom in pozdravom nekomu polepšamo dan.

Strokovnost - dejansko vemo, kaj prodajamo! Vsak izdelek vam znamo opisati, razložiti njegove lastnosti ter predlagati način za uporabo.

 

naša trgovina

Prizadevamo si poiskati, odkupiti in ponuditi sezonsko hrano, ki je zrasla čim bliže, v naših krajih. Naša trgovina je prevzemno mesto za zabojčke sveže zelenjave iz Vipavske doline, ob določenih dnevih ponudimo svež, domač kruh iz ekološkega žita, zmletega na kamen. Veseli smo, da lahko točimo vipavsko vino, moke in druge mlevske izdelke pa dobimo iz treh slovenskih mlinov. V našem hladilniku so na voljo vrhunski jogurti, skuta, siri in drugi mlečni izdelki, kravji, kozji in ovčji.